Veelgestelde vragen

Bestelling

Wanneer u voor 15:00 besteld, zal uw bestelling de volgende werkdag bezorgd worden. In hoge uitzondering kan het voorkomen dat uw pakket vertraging oploopt. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met ons.

Wanneer uw bestelling is aangemeld voor verzending, ontvangt u een e-mail met de verzendgegevens. 

Levering

Wanneer de bestelling is aangemeld bij GLS, ontvangt u een mail met hierin een Track & Trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen via de website van GLS. 

Het komt zelden voor dat een bestelling niet geleverd wordt. In enkele gevallen kan dit helaas toch het geval zijn. Mochten er problemen zijn (en u heeft wel een Track & Trace code ontvangen), kunt u contact opnemen met GLS via deze pagina. Indien u uw bestelling na een week nog niet in ontvangst heeft mogen nemen, kunt u contact opnemen met de klantenservice van KG Winkel.

De verzendkosten bedragen €4,99 per bestelling.

Retournering

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na verzending terugsturen, hierna is dit helaas niet mogelijk (tenzij het probleem onder de garantie valt).

De geretourneerde producten worden door ons nagekeken na aankomst in het magazijn. Als alles in orde is en aan alle eisen voldaan is, wordt het bedrag door ons binnen 14 dagen naar u overgemaakt. Eventuele kosten (verzend- en verwerkingstarief, schade of missende onderdelen) zullen in mindering gebracht worden op het totaalbedrag.